Il·lusió

1món.cat i Pallassos Sense Fronteres protagonitzen l’agenda del cap de setmana a Mataró


12 desembre 2014

Tortell Poltrona

Aquest dissabte Mataró serà l’escenari del programa ‘1món.cat’ de La Xarxa, el magazín de cap de setmana de les televisions locals de Catalunya que es realitzarà en directe a partir de les 18h a la plaça Santa Anna.

El programa comptarà amb entrevistes a personalitats de la ciutat com ara l’alcalde Joan Mora o l’esportista Gàlia Dvorak. També hi haurà actuacions en directe, entre elles la interpretació del tema ‘Sóc Corgròs’ a càrrec dels alumnes de l’escola Torre Llauder, el ball de ‘Les Pedretes’ dels Pastorets de la Sala Cabanyes i la participació d’alguns dels personatges històrics que han protagonitzat diferents valors dins el projecte ‘Mataró, ciutat de valors’.

Un dels entrevistats serà Samuel Rodríguez, responsable de comunicació de Pallassos sense Fronteres, entitat que el mateix dissabte participa a la ‘Nit de Gala amb Pallassos Sense Fronteres’ que la Fundació Maresme ha organitzat en motiu del Dia Internacional de la Discapacitat Intel·lectual.

El Teatre Monumental acollirà aquesta gala en la que actuaran Tortell Poltrona, Laura Mateu, Pep Callau, Lluís Rodriguez, Txas Txas, Sabani, Javier Ariza, Magmon Tona i Mabsutins, entre altres. Es realitzaran dues sessions, una a les 18h i una altra a les 21h per un preu de 10 euros.