Cooperació

67 entitats participen aquest dissabte a la V Mostra d’Entitats de Voluntariat


26 juny 2014

Mostra d'entitats

Dins del marc del Juny Associatiu i coincidint amb el mes de la cooperació, Mataró cull aquest dissabte  la V Mostra d’Entitats de Voluntariat. La jornada comptarà amb la participació de 67 entitats de la ciutat de diferents àmbits de treball -esportiu, cultural, cooperació internacional, lleure o sociocultural- que amb els seus estands ocuparan tota la Riera, la plaça Santa Anna i la Rambla.

Des de les 11h del matí i fins les 9 del vespre, les entitats faran tallers i actuacions en els diferents espais habilitats a la Plaça Santa Anna per tal de mostrar quina és la seva tasca i els seus objectius. Per exemple, al llarg del dia es podran gaudir de d’actuacions de Bollywood (Haribala i Fundació Vicente Ferrer), danses llatines (Associació d’Ajuda Social Manà),  cants (Associació Cultural Iqra), conta contes (Fundació Campaner o L’Hora Violeta) o teatre (Associació Passió Infantil de Mataró O Cercle Catòlic), entre altres.

A més, també hi haurà tallers i exhibicions esportives de vela, esgrima, futbol i twirling. I durant, tot el dia, en un espai just davant de l’església, l’Associació Juvenil Club de Rol Banshee Errante proposarà als vianants, i especialment a les famílies, conèixer jocs de taula no convencionals que ajuden a fomentar la cooperació.

Una activitat, però, tindrà un singular relleu, la “Bombolla per la cooperació”, coordinada per la Fundació Vicente Ferrer. Aquesta activitat, organitzada conjuntament amb totes les entitats, tindrà com a finalitat donar a conèixer els Objectius del Mil·lenni. Es tracta d’un mural amb la paraula ‘cooperació’ que s’haurà d’anar farcint amb bombolles de color amb un desig. L’acte acabarà a les 8 del vespre amb una “bombollejada’ conjunta on tots els participants podran fer bombolles de sabó.

Recordeu que aquesta Mostra d’Entitats i totes les activitats que s’hi facin són una bona oportunitat per participar al concurs fotogràfic per instagram “Mataró, ciutat de valors” etiquetant les fotos amb el #matarocooperació.