Iniciativa

‘Basket Beat’: una iniciativa que integra la música i l’esport


17 novembre 2014

DSC_0274

“És una eina social per a que els nois i noies aprenguin música a través de l’esport”. Així descriu el Basket Beat en David Karim Djilali, un dels formador d’aquesta disciplina que imparteixen un taller al Centre Cívic Cabot i Barba durant el mes de novembre.

Més d’una quinzena de joves han volgut descobrir de primera mà a las sessió d’avui com es pot practicar música amb una pilota de bàsquet. “Cap dels monitors som músics. El que pretenem és que els nois i noies s’integrin en un grup, aprenguin la mentalitat de ser un equip i que després puguin seguir practicant sols”, afirma Djilali.

Sota les indicacions dels dos formadors, els nois i noies dels quatre espais joves de la ciutat (Cerdanyola, Pla d’en Boet, la Llàntia i Rocafonda – El Palau) han practicat conjuntament diferents ritmes fent botar al uníson les pilotes de bàsquet al pati del centre cívic.

Els participants d’aquest taller de Basket Beat, a més, formaran part del dia internacional contra la violència vers les dones que es celebrarà el proper dissabte 22 de novembre a la plaça Santa Anna. Amb les pilotes de bàsquet, els joves posaran ritme a la cançó ‘Cap més nit’ que el cantautor Marc Ràmia ha composat per a l’ocasió.