Actualitat

Boet contra la Fam guanya el 2n premi de Websalpunt.cat


30 abril 2014

premi2

La web Boet contra la Fam, dissenyada per alumnes de l’Institut Pla d’en Boet, ha guanyat el segon premi de la categoria de 1r a 4t d’ESO del concurs Websalpunt.cat. Aquest premi els obre les portes per participar al concurs internacional Dot Awards que reconeix anualment els millors llocs webs dissenyats per joves.

En Daniel Navarro, l’Alejandro Martín, l’Eduard Barrionuevo, la Noemí Martín i l’Alberto Quijorna són els cinc alumnes de 4t d’ESO autors d’aquesta web que ha quedat en segona posició entre les 277 que participaven en la seva categoria.

L’entrega de premis es va celebrar ahir, 29 d’abril, al Cosmocaixa de Barcelona. “Ahir els deia als nois que què poc que ens ho pensàvem a classe quan els vaig fer la proposta de presentar-nos a un concurs de webs que arribaríem tant lluny”, explica la Sandra Martín, professora d’informàtica del centre.

Martín assegura que “els alumnes estan feliços i satisfets per la bona feina i el reconeixement que han adquirit”.

La voluntat dels alumnes és mantenir activa la web, que explica un dels projectes de l’institut. “De cara a l’any vinent – confessa Martín- crec que els meus alumnes d’informàtica de 4t voldran presentar-se al concurs i els hauran deixat el llistó molt i molt alt”.