Actualitat

Boet contra la Fam: un projecte solidari d’alumnes de l’Institut Pla d’en Boet


4 abril 2014

boet contra la fam

En Daniel Navarro, l’Alejandro Martín, l’Eduard Barrionuevo, la Noemí Martín i l’Alberto Quijorna són els cinc alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Pla d’en Boet que han dissenyat la web ‘Boet contra la Fam‘.

Aquesta pàgina exposa la implicació de l’institut en la lluita contra les injustícies alimentàries que es produeixen al tercer món i informa de les activitats que realitza el centre per aconseguir un món més just i igualitari com és el projecte ‘Connectant Móns’ d’Oxfam.

Tot i que l’institut ja fa anys que està implicat en la lluita contra la fam, amb la creació d’aquesta web s’ha donat visibilitat a les activitats del centre.

Els alumnes de 4t d’ESO participen al projecte Aprenentatge i Servei (APS), una proposta educativa que fon la intencionalitat pedagògica amb la intencionalitat solidària. I va ser en el marc d’aquesta unitat d’aprenentatge que la professora d’informàtica del centre, Sandra Martín, va animar als alumnes a crear una pàgina web per difondre la iniciativa i participar al concurs ‘Webs al Punt’.

“S’han esforçat molt. Han anat a totes les classes a explicar el projecte i demanar el vot dels companys, hi han dedicat moltes hores, caps de setmana i es mereixen un reconeixement”, assegura Martín. “Tota aquesta feina l’han fet de manera voluntària i s’han fet molt seu el projecte, ja que sovint s’aprèn més així que no pas a classe amb el bolígraf i la llibreta”, conclou.

Dels més de 500 participants al concurs ‘Webs al Punt’, Boet Contra la Fam ha quedat en quinzena posició en l’apartat de votació popular. L’entrega de premis tindrà lloc el proper 29 d’abril al Cosmocaixa.