Justícia

Coneix totes les activitats dedicades a la justícia a través de la premsa


28 març 2014

20140328_083729

Els mitjans gratuïts de la ciutat, Tot Mataró i Capgròs, encarten en l’edició d’aquesta setmana, que a partir d’avui trobareu als comerços de la ciutat, un díptic amb la programació de totes les activitats que es faran aquest mes d’abril a Mataró entorn del valor de la justícia dins el projecte “Mataró, ciutat de valors”.

A més de l’agenda, en aquest especial, també hi trobareu una ressenya sobre la figura històrica que Mataró vol reivindicar entorn de la justícia: Josefa Agramunt, la ‘Pepa Maca’, membre de la plantilla de la fàbrica Can Minguell i líder de les vagues de ‘braços caiguts’ de 1945 i 1946 (les primeres després de la Guerra Civil).

Respecte els actes, informar que el catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat de Girona i expolític, Joaquim Nadal, vindrà a la ciutat dins dels actes del Tricentenari per parlar de la Guerra de 1714 (i no de la Guerra Civil com apareix als díptics). La conferència, titulada ‘El final de la guerra i Catalunya’, tindrà lloc el proper dijous 10 d’abril a Can Palauet.

Si voleu informar-nos de qualsevol activitat que realitzi la vostra entitat relacionada amb el valor de cada mes ho podeu fer a l’adreça coordinacio@matarovalors.cat.

A part dels actes anunciats en aquest díptic en trobareu molts més a l’agenda d’aquesta pàgina web.