Esforç

Coneix totes les activitats dedicades a l’esforç a través de la premsa


28 febrer 2014

Tot Mataró i Capgròs

Els mitjans gratuïts de la ciutat, Tot Mataró i Capgròs, encarten en l’edició d’aquesta setmana, que a partir d’avui trobareu als comerços de la ciutat, un díptic amb la programació de totes les activitats que es faran aquest mes de març a Mataró entorn del valor de l’esforç dins el projecte “Mataró, ciutat de valors”.

A més de l’agenda, en aquest especial, també hi trobareu una ressenya sobre la figura històrica que Mataró vol reivindicar entorn de l’esforç: Jaume Isern, un home cec de naixement que va esdevenir un dels millors organistes, pedagogs musicals i compositors de la seva època.

Respecte els actes informar que l’acte d’homenatge al poeta Frederic Mistral l’únic premi Nobel de literatura en llengua minoritària, tindrà lloc de forma simultània a diferents de Catalunya i Occitània el proper 25 de març a la 1 del migdia (no a les 6 de la tarda com s’ha publicat en el díptic). Amb aquest acte el Grup d’Història del Casal s’uneix al projecte “Mataró, ciutat de valors” destacant l’esforç d’un home que va dedicar tota la seva vida a la renaixença de la llengua.

Si voleu informar-nos de qualsevol activitat que realitzi la vostra entitat relacionada amb el valor de cada mes ho podeu fer a l’adreça coordinacio@matarovalors.cat.

A part dels actes anunciats en aquest díptic en trobareu molts més a l’agenda d’aquesta pàgina web.