Actualitat

Consulta l’agenda d’actes sobre civisme als mitjans gratuïts


27 juny 2014

valors-07-juliol-totm-page-001

Els mitjans gratuïts de la ciutat, Tot Mataró i Capgròs, encarten en l’edició d’aquesta setmana, que a partir de demà trobareu als comerços de la ciutat, un díptic amb un recull de les activitats que es faran aquest mes de juliol a Mataró entorn del valor del civisme dins el projecte “Mataró, ciutat de valors”.

A més de l’agenda, en aquest especial, també hi trobareu una ressenya sobre el personatge històric que Mataró vol reivindicar entorn del civisme: Terenci Thos i Codina, figura capdavanter de la intel·lectualitat catalanista del Mataró del segle XIX que va apostar pels valors del món local i va destacar per ser una persona tolerant i de consens.

Una de les activitats destacades d’aquest més és ‘La plantada del Súper Santero’. Els dies 27, 28 i 29, al nou Parc Central, els Súper Santeros dialogaran amb les famílies i els infants sobre què creuen que cal canviar a la ciutat, sobre la brutícia, el medi ambient, les relaciones entre els ciutadans i la corresponsabilitat. A més, les famílies podran fer una flor amb material reciclat que després plantaran perquè es pugui veure des del cel.

També dins el marc del valor del civisme, destaca la campanya ‘Entre tots, el mercat net’ amb la que es vol millorar la neteja dels mercats setmanals i transmetre als ciutadans que mantenir l’espai públic net i ordenat és responsabilitat de tots. El dissabte 12 es repartiran bosses als clients del Mercat de la Plaça de Cuba amb el lema de la campanya.

Si voleu informar-nos de qualsevol activitat que realitzi la vostra entitat relacionada amb el valor de cada mes ho podeu fer a l’adreça coordinacio@matarovalors.cat.

A part dels actes anunciats en aquest díptic en trobareu molts més a l’agenda d’aquesta pàgina web.