Iniciativa

Consulta l’agenda d’actes sobre iniciativa als mitjans gratuïts


31 octubre 2014

díptic iniciativa

Els mitjans gratuïts de la ciutat, Tot Mataró i Capgròs, encarten en l’edició d’aquesta setmana, que a partir d’avui trobareu als comerços de la ciutat, un díptic amb un recull de les activitats que es faran aquest mes de novembre a Mataró entorn del valor de la iniciativa dins el projecte “Mataró, ciutat de valors”.

A més de l’agenda, en aquest especial, també hi trobareu una ressenya sobre el personatge històric que Mataró vol reivindicar entorn de la iniciativa: Miquel Biada i Bunyol, un mataroní que destaca per la seva capacitat de treball, el seu esforç, constància i iniciativa i sense el qual no s’hauria pogut inaugurar l’any 1848 el primer tren de la península.

Aquest mes hi ha moltes activitats entorn de la figura de Miquel Biada, la primera aquest mateix cap de setmana amb una ruta guiada pels principals indrets de la ciutat relacionats amb el promotor del primer tren i el ferrocarril. A l’agenda hi trobareu tots els actes com ara conferències, lectura de contes i la inauguració d’una exposició al Museu Arxiu de Santa Maria.

Si voleu informar-nos de qualsevol activitat que realitzi la vostra entitat relacionada amb el valor de cada mes ho podeu fer a l’adreça coordinacio@matarovalors.cat.

A part dels actes anunciats en aquest díptic en trobareu molts més a l’agenda d’aquesta pàgina web.