Justícia

Corgròs: s’imposa el nom de l’Escola Torre Llauder


26 abril 2014

Corgros sobre

El personatge del projecte “Mataró, ciutat de valors”, un cor de color groc que pica l’ullet, ha estat batejat aquesta tarda dins l’acte de reobertura del Pati del Cafè Nou, com a Corgròs. Aquest nom ha estat escollit per tots els mataronins d’entre una quinzena de propostes fetes per vuit centres escolars de la ciutat.

Han estat els mateixos nens de l’escola Torre Llauder, centre que va proposar Corgròs, els hi ha han ajudat al presentador de l’acte, José Sànchez, i al pallasso Marcel Gros, a desvetllar el nom guanyador.

Dues nenes del centre han explicat com van triar aquest nom i perquè van decidir-lo. Fins i tot, aquesta escola, després de l’experiència participativa i il·lusionadora que ha suposat la tria d’un nom, ara ja estan preparant una cançó sobre en Corgrós i els valors.

Tot això s’ha fet en presència del propi personatge que per primera vegada s’ha presentat en públic en forma de capgròs. A partir d’ara aquesta figura estarà a disposició de totes les entitats i escoles de la ciutat, només caldrà sol·licitar-la a l’Aula de Teatre.