Sostenibilitat

El Centre Atlètic Laiètania planta un til·ler a favor de la sostenibilitat


25 maig 2014

SONY DSC

Aquest migdia en el Centre Atlètic Laietània ha tingut lloc la plantada simbòlica d’un til·ler, just en el mateix indret on fa poc un avet va morir cremat per un llamp. Amb aquest gest l’entitat esportiva ha volgut demostrar la seva adhesió al projecte “Mataró, ciutat de valors” i concretament al valor de la sostenibilitat, que aquest mes treballa la ciutat.

El president de l’entitat, Carmel Comeron, ha assegurat que després d’una època de tallar arbres per fer equipaments ara comença un temps de reforestació i ha manifestat la voluntat de l’entitat de continuar treballant pel valor de la sostenibilitat i molts altres.

A més, Comeron ha expressat  que l’entitat se sent “extraordinàriament còmode” amb el projecte “Mataró, ciutat de valors” que impulsa l’Ajuntament de Mataró i l’Associació Cultural Valors  ja que des de la seva fundació en els anys setanta el Club Atlètic Laietània ha tingut en compte els valors.

En la mateixa línia també s’ha pronunciat Joan Comellas, membre de la junta i conductor de l’acte: “Tot aquest complex i les activitats que s’hi fan no són per guanyar diners sinó per practicar el lleure sa i el compendi de valors que aquest comporta”. I ha recordat que “l’esport per si sol ja engloba un grapat de valors”.

L’acte d’avui també ha servit per anunciar que la propera revista del Centre Atlètic Laietània estarà dedicada als valors i recordar que l’entitat preveu organitzar aquesta tardor més activitats entorn del projecte “Mataró, ciutat de valors”.