Actualitat

El TecnoCampus Mataró-Maresme convoca el I Concurs de Treballs Audiovisuals “Mataró, ciutat de valors”


2 juny 2014

tcm cartell

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme ha posat en marxa el primer concurs de treballs audiovisuals “Mataró, ciutat de valors”.  Un certament que premiarà els millors vídeos, fotografies, espais de ràdio i de televisió i composicions musicals o videoclips que facin referència a un o diversos dels dotze valors que la ciutat treballa aquest 2014 en el marc d’aquest projecte de ciutat.

Els valors sobre els quals pivota aquesta iniciativa són: el compromís, l’alteritat, l’esforç, la justícia, la sostenibilitat, la cooperació, el civisme, l’acollida, la identitat, l’experiència, la iniciativa/la creativitat i la il·lusió.

La voluntat del Tecnocampus amb aquest concurs és fomentar la producció audiovisual  i per això està adreçat a ciutadans majors de 16 anys, a títol individual o col·lectiu, de manera que en queden exclosos professionals de la fotografia, del vídeo, de la música, de la televisió o de la ràdio, així com empreses del sector audiovisual.

Els autors dels treballs premiats, segons l’elecció d’un jurat professional, optaran a un premi dotat amb 1.000 euros, el 50% del qual es destinarà a l’ONG que el guanyador  triï.

Es poden consultar les bases del concurs a la web del Tecnocampus  i es poden presentar originals fins el 19 de novembre.