Il·lusió

Els alumnes de l’escola Maristes Valldemia descobreixen els valors del Nadal


16 desembre 2014

saquet

Durant tot el mes de desembre, a l’escola Maristes Valldemia s’està duent a terme la campanya ‘En Saquet: el teu convidat’. Es tracta d’una iniciativa per sensibilitzar els infants i joves en el valor de la solidaritat en un temps d’il·lusió, com és el Nadal.

En Saquet és un sac d’arròs amb cara i ulls que, des de fa tres anys, arriba cada Nadal al centre escolar per convidar als alumnes a sensibilitzar-se sobre la realitat de la ciutat i animar-los a recollir aliments per repartir entre les famílies que més ho necessiten.

Aquest any, en Saquet viatjarà cada dia a una casa diferent per viure un dia en família amb els nens i nenes d’infantil i primària. El seu objectiu és descobrir quins són els valors nadalencs que s’amaguen darrere les portes de les cases dels alumnes.

Cada dia, un parell d’alumnes expliquen als companys l’experiència de la visita del Saquet a casa seva i quin ha estat el valor del Nadal que han descobert. A més, com a record s’emporten una fotografia de tota la família amb el saquet i amb totes les imatges recollides, es realitzarà una exposició a les classes i passadissos del cicle.