Cooperació

Els avis del Mirador treballen els valors des de la fotografia i s’enduen un nou premi


9 juliol 2014

foto guanyadora cooperació

 

Els avis i àvies de la residència El Mirador de Mataró cada mes reflexionen sobre el valor que s’ha proposat des del projecte “Mataró, ciutat de valors”. Com que per a ells no és fàcil participar de les activitats que convoquen la resta d’entitats de la ciutat, una de les eines que han trobat interessants per no quedar al marge d’aquesta iniciativa ha estat el concurs fotogràfic  convocat a través d’Instagram. Un certamen organitzat per l’Associació de Fotògrafs Professionals de Mataró, que actua de jurat, i les dues entitats coordinadores del projecte, l’Ajuntament de Mataró i l’Associació Cultural Valors.

Aquesta feina prèvia de reflexió entorn del valor s’acaba plasmant a la fotografia i, per això, una vegada més, segons decisió dels jurat, la fotografia del mes de juny sobre el valor de la cooperació, porta la seva signatura. Es tracta d’una fotografia àrea d’un grup d’avis i àvies en rotllana.

En aquesta ocasió, tenint en compte que la temporada teatral de la ciutat ha fet una pausa estival,  els premi és un bateig de paddle surf per una persona gentilesa de l’empresa mataronina “L’onada sup & surf”.

L’etiqueta per participar al concurs durant el mes de juliol és #matarocivisme.