Iniciativa

Els premis Creatic del Tecnocampus reconeixen la iniciativa dels emprenedors


21 novembre 2014

premis creatic

Sacrifici, esforç, perseverança, il·lusió, iniciativa i constància són alguns dels valors que més es van repetir ahir durant la gala d’entrega dels premis Creatic 2014 que atorga el Tecnocampus de Mataró. Uns guardons que reconeixen la iniciativa de diferents projectes.

Desenes d’emprenedors de la ciutat i de la comarca van assistir a la 14ª edició d’aquest certamen presidida per l’alcalde Joan Mora, qui va destacar que “els empresaris són l’espina dorsal de la nostra societat” i que “amb una societat sense valors, que no faci una feina conjunta, no anirem enlloc”.

Mora també va ressaltar valors com la “il·lusió dels emprenedors” i el seu “sacrifici i esforç, que és la manera d’aconseguir les coses”. Amb la voluntat de aportar “pinzellades d’optimisme” a l’actual situació, l’alcalde va assegurar que “ens trobem en un moment de reactivació de l’economia”.

El guanyador del primer premi Creatic 2014 va ser Fit & Sit, una empresa que dissenya roba de moda per a discapacitats. El segon se’l va endur Likely, una aplicació mòbil que vol esdevenir un estàndard a l’hora de comunicar-se, compartir i decidir en grup, amb sincronització d’agendes.

Finalment, el tercer guardó i també el premi a l’emprenedoria universitària va ser per a Duel4it, un joc social d’estratègia per a mòbil.

Durant l’acte, presentat per la periodista Bibiana Ballbè, també es va fer entrega dels reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions  per part de l’Ajuntament de Mataró a 17 empreses, així com un reconeixement especial a la trajectòria de Hoko Esports i al programa ‘Valor Afegit’ que s’emet a TV3 sota la direcció d’Albert Closas.