Civisme

Els Supersanteros fomenten el civisme durant els dies de Santes


29 juliol 2014

supersanteros_700

Durant dos dies, perquè ahir la pluja va aigualir l’acte, una colla de Supersanteros han promocionat la importància del civisme a la ciutat entre les famílies que s’han acostat a l’espai d’activitats del Nou Parc Central.

Un grup d’actors, format a partir de membres de diverses entitats de la ciutat i disfressats de l’heroi emmascarat del cartell de les Santes, han animat els ciutadans a través de diverses situacions i escenes a reflexionar sobre la importància de construir una ciutat més cívica canviant només alguns hàbits quotidians, per exemple, reduint els transport amb vehicles privats o de motor i mantenint la ciutat neta.

Els més petits no han dubtat ni un moment en ajudar els Supersanteros en la seva preocupació per millorar el futur de la ciutat i ho han fet construint flors de colors a partir d’ampolles reciclades. Un missatge d’esperança per una ciutat més verda, més amiga, més neta i més divertida que es podrà fotografiar des de l’aire el dia de la Festa del Cel, el 30 de setembre.

Vídeo de l’activitat