Experiència

En marxa el 13è Cicle d’Activitats Formatives per a la Gent Gran


6 octubre 2014

Activitats formatives gent gran

El 13è Cicle d’Activitats Formatives per a la Gent Gran ha programat, des d’aquest octubre i fins a l’abril de 2015, més de 20 activitats amb l’objectiu  d’oferir consells pràctics a les principals qüestions que preocupen a la gent gran, als seus familiars i als cuidadors.

Amb la voluntat de fomentar una actitud activa en temes de salut i qualitat de vida, es tractaran temes com  la llei de la dependència, el testament vital, el dolor, la prevenció de caigudes i accidents a la llar o la pèrdua i els processos de dol.

El projecte, que sorgeix del treball de la Comissió de Qualitat de Vida del Consell Municipal de la Gent Gran de Mataró, està impulsat per l’Ajuntament amb l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, la Fundació Hospital, CCOO, UGT, el Consorci Sanitari del Maresme, la Diputació de Barcelona i diversos professionals vinculats a la gent gran. 

Les xerrades són gratuïtes obertes a tothom. Podeu consultar tota la programació d’activitats a la web de Gent Gran de l’Ajuntament de Mataró