Civisme

Èxit de participació al 6è Certamen de les Arts dels Casals de la Gent Gran


8 juliol 2014

DSC_1866

El Foment Mataroní ha acollit aquesta tarda l’acte de lliurament dels premis del 6è Certamen de les Arts dels Casals de la Gent Gran de Mataró.  Enguany s’hi han presentat un total de 139 obres que confirmen “l’èxit de participació” d’aquesta edició, segons ha afirmat la regidora  de Família i Benestar Social, Olga Ortiz.

Ortiz també ha volgut agrair la idea d’aquest certamen a la Comissió de Cultura de la Gent Gran, que ho organitza de forma voluntària amb l’objectiu “d’afavorir la participació activa de la gent gran a la vida de la ciutat”.

L’acte ha estat presidit pels nou membres del jurat que han valorat les obres en les modalitats de poesia, prosa, pintura-dibuix, fotografia, manualitats, marqueteria, ceràmica, puntes de coixí, ganxet, patchwork, punt de creu i labors de modisteria.

Les imatges de les obres guanyadores s’han pogut veure en una projecció mentre els participants recollien el guardó. Tot i així, el Foment Mataroní acollirà una exposició, que s’ha obert després de l’acte, on s’hi mostren durant els propers 15 dies totes les obres presentades.