il·lusió

Ja pots recuperar el programa 1món.cat dedicat a ‘Mataró, ciutat de Valors’


15 desembre 2014

1mon.cat

El magazín de de caps de setmana de les televisions locals de Catalunya ‘1món.cat’ es va realitzar aquest dissabte en directe des de la Plaça Santa Anna de Mataró.

El programa, dedicat al projecte ‘Mataró, ciutat de valors’, va comptar amb convidats d’excepció com l’alcalde, Joan Mora; el director de la Fundació Maresme, Albert Vidal; el responsable de comunicació de Pallassos sense Fronteres, Samuel Rodríguez;  la jugadora professional de tennis taula Gàlia Dvorak; la presidenta de la Unió de Cooperadors, Anna Huertos i també Esteban Seras, membre de la cooperativa audiovisual Claraboia.

A més a més, durant les dues hores de programa també hi va haver actuacions en directe. Els alumnes de l’escola de primària Torre Llauder, dirigits per la professora de música Míriam Berrocal, van interpretar la cançó “Sóc Corgròs”, himne del projecte ‘Mataró, ciutat de valors’.

El director dels pastores de Mataró, Marc Abril, va donar pas a la interpretació del ball infantil ‘Les pedretes’ que forma part d’aquest espectacle tradicional i de gran format que es pot veure a la sala Cabanyes.

I el programa també va comptar amb la visita de tres mataronins il·lustres com són Josep Puig i Cadafalch, Miquel Biada i Josep Garcia Oliver. Ells van explicar al públic alguns dels valors que han representat al llarg d’aquest any.

El magazín, conduit des del plató  de La Xarxa per Mònica Trullàs i des de Mataró per les periodistes Cristina Paniello i Queralt Flotats, es va acomiadar elaborant neules artesanals des de la parada de Can Graupera a la Fira de Pessebres i Ornaments.

Tots aquells que no vau poder veure o seguir en directe el programa, ara el podeu recuperar sencer a través d’aquest link:

http://m1tv.xiptv.cat/1moncat/capitol/capitol-17-mataro-ciutat-de-valors