Il·lusió

La ‘campanya de Nadal per Ayaviri’ recull fons per ampliar una escola al Perú


5 gener 2015

Associació Amics Bisbe Joan Godayol

L’Associació d’Amics del Bisbe Joan Godayol ha posat en marxa, un any més, la ’campanya de Nadal per Ayaviri’: una iniciativa que vol recollir fons per dur a terme petits projectes en aquesta localitat del Perú.

Enguany, l’objectiu és recollir entre 8.000 i 10.000 euros per poder ampliar una casa d’acollida d’estudiants de nivell superior. “La residència consta actualment de dos pisos però ha quedat petita i cal fer un tercer pis per poder allotjar a tots els estudiants universitaris”, explica Pim Montserrat, col•laborador de l’entitat.

Els mataronins que vulguin fer aportacions al projecte, poden comprar butlletes solidàries amb les que, a més, entraran al sorteig d’una panera que es pot veure al local del costat del col•legi Cor de Maria i que se sortejarà coincidint amb les tres últimes xifres del sorteig de El Niño del dia 6 de gener.

Aquest any, a més, l’entitat celebra el seu vintè aniversari i ha aprofitat l’efemèride per muntar una exposició que resumeix aquests vint anys de feina de l’associació entre els quals destaquen els 7 projectes oficials validats pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i altres petits projectes que s’han pogut dur a terme a Ayaviri gràcies a les campanyes de Nadal.

La inauguració, celebrada el passat 27 de desembre, va comptar amb la presència de les autoritats, del bisbe Joan Godayol i amb l’actuació musical dels alumnes de l’escola Germanes Bertomeu que formen part del projecte d’integració musical “Quatre Cordes”.

Recordem que Joan Godayol, bisbe emèrit d’Ayaviri, va ser el mataroní escollit per representar el valor de la cooperació el passat mes de juny. Les seves reflexions sobre la cooperació es poden recuperar en aquest vídeo.

El local romandrà obert fins el proper dia 5 de gener amb horari de tarda (de 18h a 21h) i també els dies festiu als matins (d’11h a 14h).