Sostenibilitat

La Festa del Reciclatge i moltes activitats més sobre la sostenibilitat


20 maig 2014

inflable

Aquest dissabte, a partir de les 11 del matí, tindrà lloc al Parc Central la Festa del Reciclatge organitzada pel Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme dins el marc del projecte “Mataró, ciutat de valors” que aquest mes reflexiona entorn de la sostenibilitat. Aquest acte consistirà en diverses activitats infantils entorn del reciclatge de residus.

Els nens podran jugar amb grans inflables cedits per l’Agència de Residus de Catalunya i participar de tallers monotoritzats, un sobre processos de reciclatge i energia renovable i, un altre, sobre conscienciació en el consum. En aquesta festa els nens també rebran diferents materials i informació relacionats amb el reciclatge.

Més activitats sobre la sostenibilitat

Abans d’aquesta festa estrella del cap de setmana, hi haurà a Mataró més activitats sobre la sostenibilitat. Dijous, a les 7 de la tarda, a l’auditori del Tecnocampus, Joan Antoni Melé, sotsdirector general de Triodos Bank a Espanya, explicarà l’essència d’aquesta alternativa de negoci bancari en què els diners només s’inverteixen en economia real finançant iniciatives, empreses i institucions que aporten un valor afegit de tipus social, ambiental i cultural.

El divendres, a les 19 de la tarda, al Centre Cívic del Pla d’en Boet, tindrà lloc la taula rodona  “La terra imprescindible: Per menjar, per treballar, per gaudir, per viure” organitzada pel CATAM, amb la intervenció de: Josep Montasell, enginyer  Tècnic Agrícola i especialista en gestió d’espais agraris periurbans, i Carles Soler, veterinari i col•laborador de la revista “Soberanía  Alimentaria, Biodiversidad y Culturas”. I una sèrie de convidats a la fila zero que també explicaran les seves experiències i intervindran al debat.

Encara més activitats a la secció d’agenda d’aquesta mateixa web: http://mataromagrada.cat/cooperacio/Agenda/