Cooperació

L’acte d’entrega de trofeus dels Jocs Escolars reuneix a més de 800 alumnes


6 juny 2014

???????????????????????????????

Les grades del Camp Municipal de Futbol del Camí del Mig s’han omplert aquesta tarda en l’acte de lliurament de medalles i trofeus dels Jocs Escolars 2013-2014 en la modalitat d’esports d’equip. L’acte, que ha reunit a més de 800 nens i nenes,  s’ha iniciat amb la lectura del ‘Manifest dels valors de l’esport’.

A l’edició dels Jocs Escolars d’aquest curs hi ha participat més d’un miler de nens i nenes entre els 6 i els 18 anys que han practicat natació, voleibol, futbol sala i la modalitat poliesportiu, en la qual juguen els més petits, que inclou també handbol, bàsquet, atletisme, cros i futbol sala.

Després de pujar al podi, els guanyadors han rebut les medalles i els trofeus de les mans dels regidors Pere Galvany i Núria Calpe i de membres del Consell Municipal d’Esports. A més dels guardons, cada alumnes ha rebut una còpia del ‘Manifest dels valors de l’esport’.

Al final, l’organització també ha obsequiat  als coordinadors esportius de totes les escoles que han participat als Jocs Escolars amb una còpia plastificada del Manifest, elaborat dins el marc del projecte ‘Mataró, ciutat de valors’.