Compromís

Les biblioteques s’afegeixen amb contes i guies al projecte


20 gener 2014

Biblioteca Pompeu Fabra

Les biblioteques de Mataró també han decidit unir-se al projecte “Mataró, ciutat de valors” a través de diverses propostes. En primer lloc cada mes dedicaran una sessió de L’hora del conte al valor que la ciutat tingui programat.

Per exemple, aquest mateix dimarts, a les 6 de la tarda, tots els nens i nenes que s’acostin a la Biblioteca Pompeu Fabra (Pl. Occitània) podran escoltar Les aventures d’en Miquel Tornavís, un relat a càrrec de la companyia Vivim del Cuentu sobre el compromís.

I l’endemà, el dimecres, a la mateixa hora, però a la Biblioteca Antoni Comas (C/ Enric Prat de la Riba), en Josep Roca, ens explicarà El consell de les rates. Aquest conte es pregunta qui acabarà posant el picarol al gat perquè és molt fàcil parlar, però el més important i més difícil és fer les coses.

A més dels contes, les biblioteques de Mataró també han decidit preparar una guia de recursos sobre els valors a través dels seus fons, una mostra bibliogràfica expositiva sobre el valor treballat cada mes a les sales i una maleta de contes de valors que serveixi de lot de préstec per a les escoles.