Esforç

Lorena Pérez: “L’esforç sense direcció no té sentit”


21 març 2014

DSC_1435

T’has preguntat què separa les persones que s’esforcen i aconsegueixen les seves fites de les que només es queden en els seus somnis? Aquesta és la pregunta que els coach Rafa Rodríguez i Lorena Pérez han intentat respondre durant la conferència que han ofert aquest divendres al matí al Centre Cívic Cabot i Barba

“L’objectiu és saber què és allò que ens frena a esforçar-nos i també d’on traiem la motivació per tenir ganes de fer coses”, explica Rafa Rodríguez. “Volem situar les persones en allò que poden controlar: tu no pots dominar la crisi però sí que pots decidir com la interpretes i què fas amb el que tens”, afegeix.

“És com la frase que assegura que la vida és un joc de cartes”, afirma Lorena Pérez. “Pots lamentar-te de la carta que t’ha tocat o preguntar-te què pots fer amb aquesta carta per tirar endavant. L’esforç, sense una direcció clara, no serveix”, conclou.

L’acte ha comptat amb la participació de púbic i també amb dinàmiques d’alt impacte: impactes emocionals per aconseguir un aprenentatge ràpid i que s’allargui en el temps.

Segons els coach, aquesta trobada vol ser “un aprenentatge pel cor, que sempre venç a la raó. Ens agradaria encendre la guspira de la curiositat dels assistents, que prenguin consciència”.

L’acte, titulat “motors i frens per esforçar-nos als negocis i a la vida” ha estat organitzat per la Asociación de Profesionales Autónomos Europeos