Civisme

Mantenir els mercats nets és una feina de tots


12 juliol 2014

DSC_1935

Els clients que aquest dissabte al matí s’han acostat al mercat de la Plaça de Cuba han rebut com a obsequi una bossa reutilitzable amb el lema de la campanya ‘Entre tots, els mercats nets’.

Es tracta d’una iniciativa que busca millorar la neteja i la imatge general dels mercats setmanals que es duen a terme a diferents barris de la ciutat. L’objectiu és transmetre als ciutadans que mantenir l’espai públic net i ordenat és una responsabilitat de tots: paradistes i clients.

La campanya està en marxa des del mes de febrer i, aprofitant que el mes de juliol està dedicat al valor del civisme, s’ha volgut obsequiar els clients amb aquesta bossa que es distribueix en un estand ubicat al propi mercat.

“Volem donar una empenta a la campanya i facilitar que tothom s’impliqui en la neteja, tant paradistes com clients”, afirma Jordi Seras, director dels mercats municipals de Mataró.

La iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Mataró i la Diputació de Barcelona, es repetirà a tots els mercats no sedentaris de la ciutat, on també s’hi instal·len papereres extra per facilitar la tasca de neteja i recollida.

En total es distribuiran 5.000 bosses gratis als clients dels mercats mataronins.