Valors

Mataró diu no a la violència contra les dones al ritme de Marc Ràmia


23 novembre 2014

grafiti violencia genere

Amb el tema musical  “Cap nit més” del cantautor mataroní Marc Ràmia com a fil conductor, ahir a la tarda a la plaça Santa Anna, la ciutat va mostrar el seu rebuig a la violència contra les dones. L’acte reivindicatiu i de sensibilització va consistir en una interpretació en diferents ritmes de la mateixa cançó que l’artista ha cedit a Mataró.

L’acte, especialment adreçat i protagonitzat pels joves, va comptar amb les actuacions del Cor Cromàtic, amb membres de l’Aula de Teatre (Sofia del Sol, Marian Rodes, Sílvia González i Àngels Clopés), la companyia de dansa Col·lectiu In Vitro i l’actuació del propi Marc Ràmia acompanyat de Maia Mulà.

A més, des del propi escenari, dos artistes del grafit van fer dues obres gegants sobre el tema. I els vianants van poder gaudir de l’exposició “Imatges contra la violència”, propostes de cartells per aquesta diada dissenyats per alumnes d’art de l’Institut A. Satorras, Escola Pia Santa Anna i Escola GEM.

Els actes, però, no acaben aquí. Dimarts 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència vers les Dones, es farà a les 12 h davant l’Ajuntament la lectura del manifest institucional.

Fes fotos al facebook de Mataró, ciutat de valors