Il·lusió

Més de 40 nens i nenes ultimen els detalls de la Cavalcada 2015


19 desembre 2014

assaig aula teatre

Nervis, rialles, música i il·lusió han omplert aquesta tarda els espais de l’Aula de Teatre de Mataró en un dels últims assajos abans de la Cavalcada de Reis.

Més de 40 nens i nenes, dividits en dos grups, ultimen els detalls de vestuari, maquillatge i sobretot les coreografies que faran durant la nit més esperada de l’any davant de més de 50.000 persones que sortiran al carrer per veure arribar els Tres Reis d’Orient.

El primer grup, dirigit per Marta Dalmau, està format per gairebé una trentena de nens i nenes que acompanyaran a l’Oca, una de les carrosses més emblemàtiques de la ciutat, amb la coreografia ‘Anem a dormir’.

Damià Costa és qui s’encarrega de dirigir al segon grup, format per una desena de joves que es vestiran de carboners per tancar la cavalcada. En aquest cas, a més d’aprendre el ball, els alumnes estan fent un treball de comèdia de l’art per interpretar diferents personatges que interactuaran amb el públic durant la nit.

Al llarg de dues hores, la música de la cavalcada ha sonat a les sales de l’Aula de teatre que tornarà a rebre els protagonistes el proper 2 de gener en el que serà l’últim assaig abans de la Cavalcada de Reis 2015.