Iniciativa

Miquel Biada i el primer ferrocarril protagonitzen l’hora del conte


5 novembre 2014

Pompeu Fabra conte Biada

Miquel Biada, els gegants i el primer ferrocarril han estat el trio de protagonistes de l’hora del conte d’aquest dimarts a la Biblioteca Pompeu Fabra amb l’obra ‘Els gegants del Pi van de festa a Mataró’.

Montse Margalef ha explicat als més petits la història de la primera línia de tren entre Mataró i Barcelona, una iniciativa de Miquel Biada que va aconseguir que els gegants de Barcelona i els de Mataró es trobessin.

Els nens i nenes han pogut comprendre, amb l’ajuda d’una projecció audiovisual, com va ser l’aventura de construir un tren de vapor i totes les dificultats que va suposar.

L’acte ha comptat amb la col·laboració del Cercle Històric Miquel Biada que ha cedit uns murals explicatius amb la biografia de Miquel Biada i informació (escrita i gràfica) sobre el primer tren.

Cecília Vallès, membre del Cercle Històric Miquel Biada, serà l’encarregada d’explicar de nou el conte ‘Els gegants del Pi van de festa a Mataró’ a la Biblioteca Antoni Comas el proper dimecres 12 de novembre a les 18h.