Cooperació

Neix l’Associació de dones empresàries i emprenedores: Dona’t un impuls


12 juny 2014

dones empresàries

Mataró té a partir d’avui una nova entitat empresarial: Dona’t un impuls (www.donaunimpuls.com). Es tracta d’una associació formada per seixanta dones empresàries i emprenedores de la ciutat i representatives de diferents sectors que han decidit unir-se a partir del projecte de suport a negocis liderats per dones que va iniciar l’Ajuntament de Mataró el 2010, però que actualment ha deixat de tenir finançament municipal.

“Teníem clar que no podíem deixar perdre tot l’esforç que havíem fet fins ara”, ha explicat aquest vespre durant l’acte de presentació  Lorena Sánchez, presidenta de l’entitat, ja que a la ciutat “hi ha moltes dones amb ganes de fer coses, de compartir, de buscar el seu lideratge i de trobar el seu lloc en el món empresarial”.

La nova associació es basa en tres valors bàsics: el compromís, la generositat i la cooperació i té com a finalitat potenciar la relació interempresarial, la relació amb les administracions, la formació, la dinamització econòmica i la conciliació familiar.

L’alcalde de Mataró, Joan Mora, ha felicitat les empresàries per la seva valentia i ha ofert tot el suport del consistori a la nova entitat. “Atendrem les vostres peticions, però la força i el lideratge el posareu vosaltres i l’èxit dependrà de la vostra empenta”.

A més, Mora també ha recordat als assistents que un veritable emprenedor és aquell que “s’obre als altres i que manté certs valors ètics”, entre els quals ha destacat l’honor. “Ens podem equivocar, però sempre ens hauríem de sentir orgullosos d’haver intentat fer la feina ben feta”, ha conclòs.