Identitat

Obertes les inscripcions per la marxa “Mataró Camina per l’Alzheimer”


8 setembre 2014

Mataró Camina Alzheimer

Des d’avui mateix estan obertes les inscripcions per a la setena edició de “Mataró camina per l’Alzheimer” que es celebrarà el proper 5 d’octubre; una caminada organitzada per l’Associació de Familiars Alzheimer Maresme que té com a objectiu conscienciar i sensibilitzar sobre aquesta malaltia.

Pots inscriure’t al Centre de Dia AFAM (C/Carlemany, 10), a la seva seu (C/St. Pelegrí, 3), a les dues botigues Intersport o bé els dies 13, 20 i 27 a la Plaça Santa Anna.

Els participants podran escollir entres tres recorreguts: de 700 metres, 10,5 Km o 14,5 Km. El preu per les persones adultes és de 8 euros i 4 euros per als menors de 12 anys.

En motiu del dia mundial de l’Alzheimer, el proper 21 de setembre, Mataró ha organitzat altres activitats relacionades amb aquesta malaltia que provoca la pèrdua de memòria i, per tant, pèrdua de la identitat, el valor que la ciutat treballa aquest mes dins el projecte “Mataró ciutat de valors”.

El Dr. Ramon Cristòfol Allué, Director de l’Àmbit Sociosanitari del Consorci Sanitari del Maresme i Cap del Servei de Geriatria de l’Hospital de Mataró oferirà la conferencia ‘Malaltia d’Alzheimer i qualitat de vida: són incompatibles?’. L’acte tindrà lloc el dijous 18 de setembre a la sala d’actes de la Fundació Iluro, a les 19h.

I el dissabte 20, Mataró acollirà una nova jornada de sensibilització sobre la malaltia d’Alzheimer organitzada per l’AFAM a la Plaça Santa Anna i també durant el matí a la Pl. Peixateria, Pl. Tereses i al C.C. Mataró Parc. A les 8 del vespre, a la Capella de l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, es celebrarà una missa en memòria dels socis difunts.