Valors

Participa a la tria del nom del personatge del projecte “Mataró, ciutat de valors”


2 abril 2014

Des de la seva presentació oficial, el passat mes de gener, el projecte “Mataró, ciutat de valors”, s’ha acompanyat d’un personatge amb un cap molt gros i en forma de cor, ja que els valors són emocionals, però també reflexius. Un personatge que busca la complicitat dels mataronins per aquest projecte picant-los l’ullet.

Aquest personatge, però, no té nom. I, per això, ara fa un mes, es va oferir a les escoles de la ciutat, ja que els centres educatius tenen un paper clau en la transmissió de valors, que fossin elles a través d’un procés participatiu i de debat a l’aula les qui proposessin noms.

S’han rebut diverses propostes, algunes molt originals, i per això mereixen la corresponent explicació dels nens i nenes:

Tots aquests noms han estat imaginats pels nens i nenes de tercer i quart de primària de les escoles Cirera, Germanes Bertomeu, Rocafonda, Josep Manuel Peramàs, Torre Llauder, Cor de Maria Mataró,  Vista Alegre, Tomàs Viñas, Fundació Privada Escola GEM, Camí del Cros i Balmes.

Ara poden triar els mataronins

Així, doncs, un cop els nens i nenes han fet la seva feina, ara toca el torn de la resta de mataronins. Podeu votar el nom que més us agradi a través de la pàgina web matarovalors.cat o enviant la paraula VALORS a través de whatsapp al 687200100.

Serà el proper dia 26 d’abril, a les 6 de la tarda, durant l’acte d’obertura del Pati del Cafè Nou, quan es donarà a conèixer el nom escollit gràcies a la participació de tota la ciutadania.

VÍDEO: El personatge et demana ajuda per trobar el seu nom