Projecte

Participa al concurs fotogràfic: “Mataró, ciutat de Valors”


5 gener 2014

Els valors no són exclusivament conceptes filosòfics, són actituds i, per tant, accions. I com a tals es poden il·lustrar amb imatges. Segur que només passejant pels carrers de la ciutat o visitant algunes de les entitats que hi treballen les càmeres dels mòbils dels mataronins, ja sigui en mans de professionals o d’amants d’aquest art, poden captar belles instantànies.

La voluntat d’aquest concurs fotogràfic, obert a tota la ciutadania major de 16 anys i a través d’Instagram, és precisament demostrar que els valors també es poden exposar a través d’una imatge. I per això cada mes, a la secció “concurs” d’aquesta mateixa pàgina, s’aniran publicant les fotos que pengeu a Instagram amb el hashtag: mataro i el valor del mes. Per exemple, durant el gener: #matarocompromis

Només seran seleccionades a concurs aquelles fotografies que hagin estat etiquetades amb el hastag corresponent i que tinguin relació amb la temàtica. Abans de participar consulteu Bases del Concurs.

Superats els trenta dies, un jurat format per membres de l’Associació de Fotògrafs Professionals de Mataró decidirà el guanyador, que rebrà entrades per un espectacle de la temporada estable del Teatre Monumental. La foto guanyadora es publicarà a la portada d’aquesta web i en altres espais.