Esforç

Primera jornada de “L’esport adaptat surt al carrer”


23 març 2014

DSC_1443

El Nou Parc Central ha acollit aquest diumenge al matí la primera jornada de “L’esport adaptat surt al carrer”. La iniciativa, organitzada per l’Ajuntament de Mataró i el club FEM, amb la col·laboració de la Fundació Maresme i Activat, vol donar a conèixer les diferents modalitats esportives adaptades que es poden practicar a la ciutat i a la comarca.

Més de 20 entitats del Maresme, i altres convidades de Terrassa, Pineda i Sant Feliu, han participat en una jornada que “pretén mostrar les entitats que hi ha darrere d’aquesta feina, animar a la gent a que practiqui esport i també recollir demandes que puguin sorgir”, ha explicat la Gemma Carreras, coordinadora del Club FEM.

A les quatre pistes que s’han habilitat al parc, més de 150 jugadors han practicat futbol, voleibol, hoquei, country, bàsquet, boccia, tennis taula i també s’han realitzat tallers de marineria.

“Busquem la normalització de l’esport perquè per a aquestes persones el fet de practicar una activitat esportiva representa un nou espai de relació amb els altres, un repte personal i també un benefici per a la salut mental i psíquica”, ha afegit.

I la representant del Club FEM encara ha volgut recordar: “Per nosaltres una activitat així  suposa un esforç a nivell de coordinació d’entitats, famílies, participants i una despesa. Hi ha molta feina al darrere”.

L’acte s’ha allargat fins a la una del migdia i ha comptat amb estands informatius de les diferents entitats que han donat suport a la jornada.