Cooperació

Sis cooperatives escolars venen els seus productes a la Fireta de Primavera


6 juny 2014

10414

El Nou Parc Central acollirà aquesta tarda, a partir de les 17h, el Mercat de Cultura Emprenedora a l’Escola dins el marc de la Fireta de Primavera.

Avui és el dia en el qual sis cooperatives escolars formades per alumnes  de sisè de les escoles Àngela Bransuela, La Llàntia i Josep Manuel Peramàs posaran a la venda, en diferents parades, els productes que han estat fabricant al llarg de tot el curs escolar.

Els diners recollits durant el dia d’avui s’entregaran a diferents entitats socials que els destinaran a projectes solidaris.

El projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ és una iniciativa educativa que té com a objectiu promoure l’emprenedoria entre els més joves a partir del treball real.

Els alumnes que hi participen han hagut de crear, organitzar i gestionar una cooperativa de fabricació de productes artesanals, vendre la producció en una fira o mercat de la ciutat, com faran avui, i a més a més, tirar endavant la sol·licitud d’un microcrèdit a una entitat bancària.

L’activitat ha estat organitzada per l’Ajuntament de Mataró i el Tecnocampus, que participen en aquest projecte educatiu impulsat per la Diputació de Barcelona.