Valors

Sostenibilitat, solidaritat i cooperació a la Fira de l’Arbre i la Natura


8 febrer 2014

Fira de l'Arbre

El Parc Central de Mataró acull aquest cap de setmana la XXXVI Fira de l’Arbre i la Natura, una aposta històrica de la ciutat per la sostenibilitat, però aquest any també per la solidaritat i la cooperació.

Entre les diferents entitats que participen d’aquesta fira trobem, per exemple, l’Associació d’Amics de l’Escola Pia Senegal. Aquesta entitats s’ha unit amb Vivers Itxart, perquè els beneficis de la venda de les plantes i flors d’aquests dies s’inverteixin en la reforma d’una escola agrícola de M’Lomp (Senegal).

En una altra parada el Grup Tercer Món Mataró també us deixarà provar el Cafè Mataró, creat per les dones de MUSA (Mujeres de Unión de la Selva). Un cafè aràbic, cent per cent natural, de cultiu biològic, cultivat a Chipas (Mèxic) i de comerç just.

I, finalment, entre altres institucions i entitats, Aigües de Mataró, en el seu estand,  recorda que convertir la factura de l’aigua i el clavegueram de paper a digital pot tenir molts avantatges, mediambientals però també socials. La companyia s’ha compromès a invertir l’estalvi que obtindrà d’aquest canvi de format en subvencionar el cost de les factures de les famílies més desafavorides de la ciutat.