Alteritat

Tres corals s’uneixen per cantar per la pau al món


1 febrer 2014

Corals Foment

Tres agrupacions musicals mataronines, Primavera per la Pau, el Cor Madrigalista i la Coral  Juvenil Rodamón, s’han unit al Foment Mataroní per celebrar en un concert conjunt el Dia Escolar de la No Violència i la Pau.

L’acte l’ha obert el president de l’entitat, Ramon Salicrú, qui ha destacat que “la pau és avui la causa més gran per la qual es pot lluitar” i ha deixat clar que la pau també “és justícia social i no solament absència de guerra”.

I en tenint en compte que aquesta nit la ciutat ha començat a tenir el valor de l’alteritat com a referència de treball, Salicrú ha  assegurat  en nom de totes les entitats ”tenir un ferm compromís amb la pau” però tampoc oblidar mai  “els altres per millorar la convivència”.

Durant el concert s’han pogut sentir cançons molt diverses, des de temes d’altres cultures, per part de Primavera per la Pau; cançons relacionades amb la cuina, per part del Cor Madrigalista; i cançons de bressol, entonades per les noies del cor Rodamón.

Amb el tema Que tinguem sort de Lluís Llach interpretat per  totes les corals i amb la participació del públic, s’ha tancat l’acte.